products

Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: UNIMETRO
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Helium
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Discussible
Verpakking Details: Houten geval
Levertijd: 30 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 30 per Maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: 3D Gecoördineerde metende machine MPEE (um) S: ≤ 1.8+L/350 (μm)
MPEP (um) S: ≤ 2.3μm Schaalresolutie: 0,5, 0.1um
Materiaal: Marmeren basis Machtsvoltage: 220V ±10%
Het meten van Waaier: OEM, past aan Min. Luchtdruk: 5.5bar (0.55MPa)
Luchtconsumptie: 150 NL/min Maximum 3D Snelheid: 500mm/s
Maximum 3D Versnelling: 900mm/s2
Hoog licht:

gecoördineerde metende machines

,

optische gecoördineerde metende machine


Productomschrijving

Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V

 

De brug 3D Gecoördineerde Metende Machine keurt het meest vereenvoudigde ontwerp goed, en het is rendabelste op de markt. Het is vooral geschikt voor de controlevereisten van precisie machinaal bewerkend producten, zoals elektronische producten, vormen, huishoudapparaten, automobiele stukken en luchtvaartstukken.

 

Prestatieskenmerken:

Werkend platform - Hoog - het platform van het kwaliteitsgraniet:

Is het graniet werkende platform de algemene steun van de 3D Gecoördineerde Metende Machine, en zijn kwaliteit beïnvloedt de algemene prestaties van de machine. De drie schachten allen worden gemaakt van graniet, die van graniet worden gemaakt. Zij zijn niet spanning, antiroest en anticorrosief, gemakkelijk te handhaven, lage coëfficiënt van thermische uitbreiding en kleine die misvorming door temperatuur wordt beïnvloed. Het kan de trilling van de metende machine effectief verminderen en de prestaties van de gehele machine verbeteren.

 

Transmissiesysteem - Wrijvingtype „zelfcorrectie“ transmissie:
3D Gecoördineerde Metende transmissie van de Machinewrijving wordt gebruikt in al three-axis transmissie, en het „zelf het verbeteren afwijkings“ stabiele transmissiesysteem wordt goedgekeurd. Het transmissiesysteem keurt de structuur van „vast goed + micro- opschorting“ om ervoor te zorgen dat de transmissie met het gidsspoor parallel is! Tegelijkertijd, kan het de stabiliteit van precisie en de stabiliteit van motie handhaven. Voorts verbetert het de zelfbescherming van de werktuigmachine in het geval van botsing en is veiliger te gebruiken.
 
RENISHAW lineaire schaal - Hoge precisiegrating heerser:
Grating de heerser is een belangrijk stuk van gecoördineerd systeem. Renishaw is de reus van drie gecoördineerde delen in de wereld. Zijn kwaliteit en naverkoopdienst hebben de beste reputatie en de waarborg in de markt. Al onze machines gebruiken high-precision grating van Renishaw heerser met resolutie van 0,1 μ m aan 20 NM.
 
Productparameters:
  Het meten van Waaier (mm) Nauwkeurigheid
HIJ X Y Z MPEe MPEp
500 500-1000 400.500 1.3+L/350 1.3
600.700 600-1000 600 1.3+L/350 1.3
800 800-1500 600.700 1.5+L/350 1.5
1000 1000-3000 800 1.5+L/350 1.5

 

 

Technische parameter:

Wordt 3D Gecoördineerde Metende Machine van de heliumreeks speciaal etc. ontworpen voor kleine en middelgrote producten, vormen, de elektronische productenindustrie. De grootte kan volgens de behoeften van klanten worden geselecteerd. Ons ontwerp van kleine en middelgrote driedimensionele lichte, snelle installatie, geen stichting.

 

Productdetails:
Software rationeel-DMIS
Rationeel - DMIS is een pas ontwikkeld geïntegreerd 3D pakket op grote schaal van de metingssoftware. Naast de ontwikkeling en het ontwerp van studiosoftware, dat met de behoeften van beginners voor het gemakkelijk leren en gebruik van de software en met de functionele behoeften van gebruikers op hoog niveau voor de software rekening houdt, wat nog belangrijker is, is het een model voor CMM normalisatie van de metingssoftware geworden.
De rationele DMIS programma's worden opgesteld met de volledige en inheemse DMIS-pit tot versie 5.0 van DMIS, die van de zogenaamde „steun DMIS“ totaal verschillend is (de pit is geen DMIS). Zoals we allen weten, is DMIS een ISO-norm geworden (ISO-22093:2003)
 

3D Gecoördineerde Metende Systeem van de Machinesonde (voor Optie)

 

Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V 0 Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V 1 Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V 2

 

MH20I handhoofd door (Hand) RENISHAW

Het indexeren as A: 0°~90° stapafstand: 15°
Het indexeren as B: ±180° stapafstand: 15°
Ruimtemetingsrichtlijn: 168 keer

 

Positionele herhaalbaarheid: 1.5um, is Elke as in stappen van 15° met herhaling het plaatsen functie.
 

PH20MT gemotoriseerde Sondehoofden door RENISHAW

Herhaalbaarheid van positie: +0.5 μm
Plaatsende stappen: Onbegrensd
Roterende as: 360°
Schommelingsas: 0° - 115°
Totaal aantal posities: Talloos
Operationele temperatuur: 10-40℃
 
PH10T door RENISHAW
PH10T kan met om het even welke M8 ingepaste van de interfacesonde en uitbreiding staaf (Maximum - het toelaatbare verlengen aan 300mm) worden verbonden.
 
Producttoepassing:
3D Gecoördineerde Metende Machine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de meting van kabinetten, kaders, toestellen, nokken, wormtoestellen, wormen, bladen, krommen, gebogen oppervlakten, etc.in-machines, auto, luchtvaart, militair, meubilair, hulpmiddelprototypen, machines en andere kleine en middelgrote delen, vormen en andere industrieën.
3D Gecoördineerde Metende Machine kan ook in elektronika, hardware, plastieken en andere industrieën worden gebruikt. Het kan de grootte, de vorm en de vormtolerantie van werkstukken nauwkeurig ontdekken, waarbij taken zoals deelinspectie, vormmeting en procesbeheersing worden voltooid.
 
 
Bedrijfsinformatie:
 
Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V 3
 
Ons Voordeel
 
10Years ervaring:
UNIMETRO is de professionele fabrikant van metrologie met meer dan 10 jaar ervarings. Wij concentreren ons op midiumhoog niveau van metrologie
producten, aanbiedingen volledige hoge nauwkeurigheid die oplossingen voor klanten meten.
 
Onze Productregel:
Behalve de instrumenten voor het nauwkeurige meten als machine van de visiemeting, profiel van de coördinatenmeting de machine en
de projectoren, Onze productielijn omvatten ook kerncomponenten voor optische metrologie, zoals VMM één mandcontrolemechanismen, lens, camerasysteem, lineaire schalen, VMM en CMM inrichtingen, verlichtingssysteem etc….
 
Klantenservice:
Wij hebben specialistenteam in de metrologieindustrie en het vermogen van het aanbieden van flexibele het meten oplossingen aan onze klanten en
handelaars. De meeste Unimetro-producten zijn onafhankelijke ontwikkeling, en ons concept ontwerp is stabiel en modularization, die
minimaliseer de latere verkoopdienst. Dit zal onze partners helpen om de productendetails te beheren en de verkoop met minimaliseert loonkosten
en personeel opleidingskosten.
 
Unimetronadruk per stap in bedrijfsproces met inbegrip van het ontwerp, vervaardiging, installatie en na de verkoopdienst.
De dienst en begeleiding ter plaatse:
* 24 uren online per telefoon, e-mail, whatsup, skype, youtube, facebook… enz.
* Vlekvoorraad, Snelle levering
* Na de verkoopdienst
de dienst van de 1 jaargarantie en Vrije testsoftware-upgrades.
Technische opleiding voor technische ingenieurs.
Verstrek passende testende oplossingen.
Het materiaal en het gebruiksinstructies van de plaatsinstallatie.
 
Brugtype 3D Gecoördineerde Metende Machine voor Grote Reis Automobiele 220V 4

Contactgegevens
Henry Wong

Telefoonnummer : 0086 137 0232 7661

WhatsApp : +8613702327661