Thuis Producten3D Gecoördineerde Metende Machine

Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis

Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis

  • Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis
Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: UNIMETRO
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Helium
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Discussible
Verpakking Details: Houten geval
Levertijd: 3~5 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 40
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: CMM Gecoördineerde Metende machine Materiaal: Marmeren basis
Het meten van Waaier: 813 X 1200 X 710 mm Overralldiamension: 1585 X 2000 X 2900 mm
Machinegewicht: 2600KG MPEe: ≤ 1.8+L/350 (μm)
MPEp: ≤ 2.5μm Schaalresolutie: 0.5um
Hoog licht:

Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine

,

550mm/s 3D Gecoördineerde Metende Machine

,

marmeren basis 3d cmm machine

Heliumtype 800*1200*700mm 3D CMM Gecoördineerde Metende Machine van Hoge Precisiefull auto

 

INLEIDING

                                             

Het „helium wordt“ gekenmerkt door de hoogste precisiemachine die geheel ontwikkeld en ontworpen UNIMETRO is. Elk deel wordt geselecteerd strikt tijdens de periode van productie en ervoor zorgt dat alle delen volkomen en worden verbonden opportunely tijdens de periode van assemblage. De goedkeuring van het meten van machines vindt volgens ISO 10360-2 plaats. Daarbij, worden twee gestandaardiseerde acceptatieprocedures gebruikt. Allen die machines meten worden gemeten met een ultraprecisielaser. Daarna, een test die met normen met DKD-Verklaarde stevige maatregelen zoals maatblokken, bal in overeenstemming zijn wordt de platen, enz. geleid. Daarom is het gebruik van machineklanten uiteindelijk echte hoogte - kwaliteit, hoge precisie en Duitse Technologie.

 

TECHNISCHE PARAMETERS

                          

Het meten van gebied: X=813mm, Y=1220mm, Z=710mm

Algemene afmeting: 1350 X 1580 X 2680 mm

Max Part Weight: 1200kg

Machinegewicht: 2600kg

MPEe: ≤ 1.8+L/350 (μm)

MPEp: ≤ 2.5μm

Schaalresolutie: 0.5um

Maximum 3D Snelheid: 550mm/s

Maximum 3D Versnelling: 700mm/s

 

VOORDELEN

                                                

Bevochtiging van de octrooi de dubbele passieve trilling:

CMM meestal wordt gebruikt in het bedrijf en dichtbijgelegen door de andere machines en de vervoervrachtwagen. De trilling beïnvloedt de precisie van CMM. Maak een speciale stichting is één oplossing maar dit zal kosten en zal verontrusten. Onze CMM heeft de octrooisteun met dubbele passieve die trillingsbevochtiging direct in het machinekader wordt geïntegreerd. Aldus kan de machine geschikt dicht bij productie worden geplaatst. Geen behoefte de speciale stichting aan dit CMM in de meeste gevallen.

 

Hoog - worktable kwaliteitsgraniet:

Worktable is de steun van al CMM, is zijn kwaliteit belangrijk voor de prestaties! Onze CMM wordt gemaakt met hoge precisie, zwaar en stabiel natuurlijk graniet worktable van „Onderstel TAI“; dit kan trillingsbevochtiging steunen en de prestaties van CMM verbeteren.

 

Ingesloten gidsen in alle assen:

Het milieu van CMM heeft strenge eis, maar wat verschillend zoals de temperatuur en het stof zijn mogelijk in de metingsruimte. Als norm, worden al onze CNC machines gepast met ingesloten gidsen. Dit beschermt de gidsmanieren tegen schade, vuil, en directe thermische invloeden. Dit kan externe stof en temperatuurveranderingen verhinderen. Het is belangrijk voor gebruik in stoffig milieu.

 

Wrijving „automatische rectificerende“ transmissie:

Onze CMM transmissie van de gebruikswrijving, en heeft het „automatische rectificerende“ systeem in alle assen. Het vast transmissiesysteem die „+ micro- opschortings“ structuur gebruiken om transmissie te verzekeren is parallel met gidsmanier. Dat maakt de metende machine grotendeels onderhoud-vrij.

 

Ingevoerde essentiële onderdelen:

De essentiële onderdelen zijn belangrijkst voor de stal van machine. Slechts met het beste ontwerp en de beste kwaliteit van essentiële onderdelen kan de oude stal van CMM maken. Alle essentiële onderdelen zijn beroemde merken (servomotor, transmissiesysteem, pneumatisch systeem enz.). Dit kan beste precisie en levensduur van CMM maken.

 

RENISHAW optische schaal:

De optische schaal is één van het meeste belangrijke stuk voor CMM; RENISHAW is de beste vlag op het gebied van CMM delen. Het heeft de beste producten en de beste de dienstreputatie! Onze CMM optische schaal van de gebruiks altijd RENISHAW hoge nauwkeurigheid. De resolutie is 0,05 um.

 

De manier van de de randgids van het luchtlager in alle 4 kanten:

Manier die van de lucht de dragende gids 4 kanten omringde structuur gebruiken! Dit is het symbool van stal en kwaliteit! In onze CMM, heeft elke as vele luchtdrukregelaars in verschillende richtingen en pneumatische lagers, de ringvormige pneumatische dragende instrumenten van ontwerpwaarborgen vast tijdens zich het bewegen.

 

Prikkentechnologie:

Luchtconsumptie: 150NL/Min. de prikkentechnologie, dit maakt gecondenseerde streek tussen luchtlager en gidsmanier. Het kan de weinig hitte compenseren komt uit de motiewrijving! Deze technologie verbetert de thermische stabiliteit van CMM en houdt de precisiestabiliteit op lange termijn.

 

SOFTWARE

                                           

Rationeel-DMIS

Rationeel - DMIS is een pas ontwikkeld geïntegreerd 3D pakket op grote schaal van de metingssoftware. Naast de ontwikkeling en het ontwerp van studiosoftware, dat met de behoeften van beginners voor het gemakkelijk leren en gebruik van de software en met de functionele behoeften van gebruikers op hoog niveau voor de software rekening houdt, wat nog belangrijker is, is het een model voor CMM normalisatie van de metingssoftware geworden.
De rationele DMIS programma's worden opgesteld met de volledige en inheemse DMIS-pit tot versie 5.0 van DMIS, die van de zogenaamde „steun DMIS“ (de pit is geen DMIS) totaal verschillend is. Zoals we allen weten, is DMIS een ISO-norm (ISO-22093:2003) geworden

Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis 0

 

SONDEfunctie

                                        

Sondehoofd: PH20MT gemotoriseerde sondehoofden door RENISHAW

 

Renishaw PH20 is een ander innovatief die metingsproduct door Renishaw bedrijf wordt gelanceerd, dat zeer de prestaties van CMM verbetert.

Dit is de eerste keer dat de vijf die astechnologie voor Revo-meetsysteem (dat vele toekenning) wordt ontwikkeld heeft gewonnen in trekkertoepassingen van diverse CMM specificaties is gebruikt.

De stepless het plaatsen capaciteit van PH20, die gemakkelijk om bij om het even welke hoek is te meten en te raken, kan de beste werkstukmeting verzekeren en de vervangingstijden van de sonde minimaliseren. Kan de vijf as synchrone motie groot werkstuk op CMM meten door de ruimte te minimaliseren nodig voor omwenteling van het meten van zetel rond werkstuk.

 

Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis 1      Helium 3D Gecoördineerde Metende Machine met Marmeren Basis 2

 

Gebouwd in de industrie standaardtp20 sonde

PH20 de gebruikers van de testbasis kunnen een reeks van rijpe tp20 direct gebruiken testen hoofdmodules om een verscheidenheid van krachtmeting, richting het ontdekken opties en uitbreidingsstaven te verstrekken om aan de toepassingsvereisten te voldoen. De magnetische module kan botsingsbescherming bieden en automatische uitwisseling realiseren door mcr20ni-uitwisselingskader te gebruiken.

PH20MT motoriseerde sondehoofden door RENISHAW: Dit systeem laat snel toe, het volledige en herhaalbare meten van complexere werkstukken. Dank aan de omwentelingsmogelijkheid de machine wordt een manier 5 die machine meten en laat het significante meten toe tijdbesparend vooral met eenvoudige stukken.

 

Herhaalbaarheid van positie:                  +0.5 μm

Plaatsende stappen:                             Onbegrensd, willekeurig

Roterende as:                                360°

Schommelingsas:                                    0° - 115°

Totaal aantal posities:             Talloos

Operationele temperatuur:             10-40℃

 

Sonde: De module van TP20 SF

 

Sonde: M2 sondeassemblage

Aantal Naam Specificaties Qty
A-5004-7585 De staaf van de sondeuitbreiding 10mm 2
A-5004-7586 De staaf van de sondeuitbreiding 20mm 2
A-5000-7806 Balsonde Φ1×10mm 2
A-5000-3603 Balsonde Φ2×20mm 2
A-5000-3604 Balsonde Φ3×10mm 2
A-5000-4161 Balsonde Φ4×20mm 2
A-5000-2286 Balsonde Φ5×50mm 1
  Sondemoersleutel   2
Totaal: 8 type   PC 15

 

Contactgegevens
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry Wong

Tel.: +8615622339151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten