Thuis

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

UNIMETRO CO. VAN PRECISIEmachines, LTD

 

 

 

Unimetro, de metende deskundige en de adviseur van kwaliteitscontrole en beheer.

Sinds gevestigd in 2008, heeft Unimetro altijd gewijd aan het onderzoeken, zich ontwikkelt andmanufacturingofmeasuringtechnologyandproducts. Especiallyfor 2D 3Dcomposite die Unimetro meten is de leider van de industrie.

Ons team is professioneel en hartstochtelijk, wat meer dan 10 tot 20 jaar ervarings in de metrologieindustrie heeft. Wij zullen van onze kennis en ervaring gebruik maken om onze klanten en verdelers het beste aan te bieden metend oplossing, en deze laatste tijdens model die, technologie het steunen, na de verkoopdienst en de ononderbroken opleidende dienst selecteren.

 

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0


Unimetro werkt met vele professionele bedrijven samen en werken zeer gesloten aan elkaar om betere producten of oplossingen te ontwikkelen, verzekert wij een volledige productielijn, aan satisfydifferent het meten vereiste van verschillende klanten kunnen aanbieden. Someofthebrands werken wij zoals vermeld samen: Renishaw, extern-Serie, IDS, THK, Panasonic, Sentec, etc….

De Unimetro-producten worden wijd gebruikt in de verschillende industrieën zoals metalen, het vormen, PCB, elektronika, plastiek, het drukken, horological industrie, auto's, en LCD. Onze producten zijn vertrouwde op partners tijdens kwaliteitscontrole, productontwerp en procesbeheersing in de fabrieken van klanten.

Unimetro zal houden houdend het geloof van hoogte - kwaliteit en de beste dienst, die betere producten en oplossingen over de hele wereld aanbieden aan onze verdelers en klanten.

 

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

VMM het meten van Machine

 

Het universele Systeem van de Hulpmiddelinspectie 

RANGER600

 

ULTRAreeks

CNC de Automatische Machine van Visiemeasruement

 

EXTRA Reeks

De handmachine van de Visiemeting

 

HIJ Reeks 

Brugtype CNC de Automatische Machine van de Visiemeting

 

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

CMM het meten van Machine

 

Kruiserreeks

Brugtype 3D CMM Gecoördineerde Metende Machine

 

Navigatorreeks

Brugtype 3D gecoördineerde metende machine

 

Mirakelreeks

Vormindustrie 3D Coodinate die Machine meten

 

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

Brede toepassing

Dank aan het lichtgewichtstructuurontwerp, de EXTRA de metingsmachine van de reeksvisie biedt veel bredere toepassingswaaier aan. De EXTRA reeks kan in laboratoria, QC ruimten, zelfs R&D-centrum worden gebruikt dat werkelijk grensruimte als Desktop nauwkeurig meetinstrument heeft. Ondertussen, maakt de opmerkelijke het meten nauwkeurigheid van de EXTRA reeks het aan strikt het meten vereiste meer aanpasbaar. Het is een krachtig meetinstrument voor metalen, elektronika, 3C-producten, PCB of de plastic industrieën enz.

 

 

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

 Ongeveer ons

 

UNIMETRO helpt u om uw eigen zaken te bouwen!
UNIMETRO is de professionele fabrikant van metrologie met meer dan 10 jaar ervarings. Wij bieden hoge prestatiesproducten met redelijke prijs aan. En de professionele samenwerkers van wereldmarkt zijn altijd welkom om zich bij ons aan te sluiten en UNIMETRO zal altijd de beste marketing en de technische ondersteuning aanbieden.

 

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Onze dienst

UNIMETRO wijdt om de beste metrologieproducten en de oplossing, ook aanbieding aan te bieden het beste na de verkoopdienst. De vrije online steun, de vrije software-upgrade en de snelle reactie van na salesservice verzekeren de tevredenheid van onze klanten en handelaars.

 

Wereldmarkt

De handelaars of de verdelers over de hele wereld zijn welkom en wij zullen fullsupport in commerciële en technische phase.UNIMETRO voorzien altijd producten van de beste verhouding van prijsprestaties en de beste dienst aanbieden.

 

OEM en speciale het meten oplossing

UNIMETRO is beschikbaar voor OEM de dienst voor onze verdelers.

Dank aan het professionele technische team van UNIMETRO, zijn wij geschikt voor variëren ook soorten speciale het meten oplossing of de apparatenontwikkeling, gelieve te raadplegen aan onze ingenieur als u dergelijk soort vereiste hebt.

 
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : UNIMETRO, SUNNYOO, GDXH, BOMATEC, CHINEES, UWC

Aantal werknemers : 40~50

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

Opgericht in 2007, Unimetro gestart vanaf de productie van de visie meetmachine. Voor de jaren van ervaring hebben we aan de frontlinie van de China metrologie industrie en integreerde alle de beste bron in de industrie. Tot op heden hebben we bulit en verkocht duizenden visie meetmachine en 3D-coördinaten machines in China, en hebben de beste supply chain om ervoor te zorgen al onze producten bereikt de mogelijke beste kwaliteit voor onze klanten.

En we haven stopten onze snelheid en innovatie, toen we een complete productlijn voor metrologie we de overzeese verkoop in 2012 gestart met varieert van de samenwerking met het world wide fabrieken en metrologie experts hebben we de producten verbeterd om een ​​internationale standaard gemaakt.

Unimetro maakt universele metrologie, bieden wij universele metrologie oplossing wereldwijd bereik. We bouwen niet de beste metrologie in de wereld, maar we committeren aan de metrologie met de beste prijs-prestatieverhouding te bouwen.

bedrijfsdiensten

 

Wij bieden de beste metrologieoplossing en OEM de dienst voor onze klanten aan, ook technische en commerciële steun. Het samenwerken met Unimetro is de beste ingang die voor meer ervaring van de hoogte Chinese metrologieproducten rangschikken. 

 

Het verre online steunen, op plaatsinstallatie, technische opleiding, de metrologie raadplegende dienst is beschikbaar allen bij Unimetro. Wij hebben het professionele uitvoeren, vóór verkoop en na verkoopafdeling voor onze samenwerkers, bieden de meest professionele producten en de dienst voor onze klanten aan. 

 

Voor meer informatie of steun tevreden om onze vertegenwoordigers of uitvoerende afdeling te contacteren. 

 

 

Bedrijfteam

Wij hebben productie, R&D, before and after de verkoopdienst, het uitvoeren en de raadplegende afdeling, verzekert onze klanten de beste ervaring van samenwerking hebben.

 

Unimetro heeft ook 2 takken in Hongkong, om geschikter kopend kanaal voor kopers aan te bieden. De klanten moeten slechts orde, of L/C rechtstreeks betalen naar onze de Takrekening van Hongkong verzenden, en wij zullen het uitvoeren aan klantenplaats schikken. Het vermijden van het strikte en ingewikkelde deviezenproces van China. De klanten of de handelaars zijn gemakkelijker om de ideale producten in veel kortere tijd te krijgen. Flexibeler voor handelaars om de verkoop te beheren plan en voorraad.