Thuis

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd certificaten
China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben geen voorraad van DRO en de lineaire schalen. Ik zal u deze dagen voor de nieuwe orde… contacteren

—— David

De nieuwe functie van de VMM software kijkt aardig. Ik zal mijn klant hebben u proberen en laten het resultaat kennen, dank u voor de hulp op de software.

—— Francisco Ferrari

Wij hebben de verzending ontvangen. Dank. Alle producten zijn fijn en wij hebben reeds de helft hen verkocht.

—— Nidhi

Wij hebben uitstekende marktreactie van uw producten, te houden gelieve de stabiele kwaliteit en de levering.

—— Jason Kim

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  UNIMETRO CO. VAN PRECISIEmachines, LTD

   

   

  Unimetro, de metende deskundige en de adviseur van kwaliteitscontrole en beheer.

  Sinds gevestigd in 2008, heeft Unimetro altijd gewijd aan het onderzoeken, zich ontwikkelt andmanufacturingofmeasuringtechnologyandproducts. Especiallyfor 2D 3Dcomposite die Unimetro meten is de leider van de industrie.

  Ons team is professioneel en hartstochtelijk, wat meer dan 10 tot 20 jaar ervarings in de metrologieindustrie heeft. Wij zullen van onze kennis en ervaring gebruik maken om onze klanten en verdelers het beste aan te bieden metend oplossing, en deze laatste tijdens model die, technologie het steunen, na de verkoopdienst en de ononderbroken opleidende dienst selecteren.

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 0


  Unimetro werkt met vele professionele bedrijven samen en werken zeer gesloten aan elkaar om betere producten of oplossingen te ontwikkelen, verzekert wij een volledige productielijn, aan satisfydifferent het meten vereiste van verschillende klanten kunnen aanbieden. Someofthebrands werken wij zoals vermeld samen: Renishaw, extern-Serie, IDS, THK, Panasonic, Sentec, etc….

  De Unimetro-producten worden wijd gebruikt in de verschillende industrieën zoals metalen, het vormen, PCB, elektronika, plastiek, het drukken, horological industrie, auto's, en LCD. Onze producten zijn vertrouwde op partners tijdens kwaliteitscontrole, productontwerp en procesbeheersing in de fabrieken van klanten.

  Unimetro zal houden houdend het geloof van hoogte - kwaliteit en de beste dienst, die betere producten en oplossingen over de hele wereld aanbieden aan onze verdelers en klanten.

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

   

   

  VMM het meten van Machine

   

  Het universele Systeem van de Hulpmiddelinspectie 

  RANGER600

   

  ULTRAreeks

  CNC de Automatische Machine van Visiemeasruement

   

  EXTRA Reeks

  De handmachine van de Visiemeting

   

  HIJ Reeks 

  Brugtype CNC de Automatische Machine van de Visiemeting

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

   

   

   

  CMM het meten van Machine

   

  Kruiserreeks

  Brugtype 3D CMM Gecoördineerde Metende Machine

   

  Navigatorreeks

  Brugtype 3D gecoördineerde metende machine

   

  Mirakelreeks

  Vormindustrie 3D Coodinate die Machine meten

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

   

   

   

   

  Brede toepassing

  Dank aan het lichtgewichtstructuurontwerp, de EXTRA de metingsmachine van de reeksvisie biedt veel bredere toepassingswaaier aan. De EXTRA reeks kan in laboratoria, QC ruimten, zelfs R&D-centrum worden gebruikt dat werkelijk grensruimte als Desktop nauwkeurig meetinstrument heeft. Ondertussen, maakt de opmerkelijke het meten nauwkeurigheid van de EXTRA reeks het aan strikt het meten vereiste meer aanpasbaar. Het is een krachtig meetinstrument voor metalen, elektronika, 3C-producten, PCB of de plastic industrieën enz.

   

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 4

   

   

   

   Ongeveer ons

   

  UNIMETRO helpt u om uw eigen zaken te bouwen!
  UNIMETRO is de professionele fabrikant van metrologie met meer dan 10 jaar ervarings. Wij bieden hoge prestatiesproducten met redelijke prijs aan. En de professionele samenwerkers van wereldmarkt zijn altijd welkom om zich bij ons aan te sluiten en UNIMETRO zal altijd de beste marketing en de technische ondersteuning aanbieden.

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 5

   

  Onze dienst

  UNIMETRO wijdt om de beste metrologieproducten en de oplossing, ook aanbieding aan te bieden het beste na de verkoopdienst. De vrije online steun, de vrije software-upgrade en de snelle reactie van na salesservice verzekeren de tevredenheid van onze klanten en handelaars.

   

  Wereldmarkt

  De handelaars of de verdelers over de hele wereld zijn welkom en wij zullen fullsupport in commerciële en technische phase.UNIMETRO voorzien altijd producten van de beste verhouding van prijsprestaties en de beste dienst aanbieden.

   

  OEM en speciale het meten oplossing

  UNIMETRO is beschikbaar voor OEM de dienst voor onze verdelers.

  Dank aan het professionele technische team van UNIMETRO, zijn wij geschikt voor variëren ook soorten speciale het meten oplossing of de apparatenontwikkeling, gelieve te raadplegen aan onze ingenieur als u dergelijk soort vereiste hebt.

   

 • OEM / ODM

   

   

   

 • R & D

  Wij hebben sterk R&D-Ministerie van mechanisch, elektronika en software. Wij houden vernieuwend om aan het marktvereiste te voldoen. De Unimetro-producten houden altijd bevorderend concurrerender om te zijn. Ook is de R&D-afdeling de basis van OEM en ODM, staat ons toe om niet alleen standaardmetrologieproducten, maar ook het meten van lijn, automatisering of aangepaste machines aan te bieden. 

   

  Als u om het even welke steun in technische kwesties nodig hebt, te contacteren gelieve enkel onze te raadplegen de dienstafdeling. 

Contactgegevens
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Jane Chen

Tel.: +8615622339151

Fax: 86-769-81601126

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)