Thuis Producten3D Metingssoftware

De hand 3D Auto van de Metingssoftware ontdekt Geometrische Elementen Hoge Nauwkeurigheid

De hand 3D Auto van de Metingssoftware ontdekt Geometrische Elementen Hoge Nauwkeurigheid

Manual 3D Measurement Software Auto Detect Geometric Elements High Accuracy

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rational
Modelnummer: M3d-m

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: paper box
Levertijd: 5 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20 per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Automatische elementenrechter: punt, lijn, vliegtuig, cirkel, boog, kegel, gebied Autocompensatierichting: De richting van de sondestraal
Geometrische tolerantiefunctie: Inbegrepen Rapportentype: tekstrapport, grafisch en tekstrapport, grafische tolerantierapporten, enz.
Taal: Veelvoudige Taal

 

De hand 3D Auto van de Metingssoftware ontdekt Geometrische Elementen

 

Eigenschappen

 

Bekwaam om de standaardbal, de ringsmaat, of het standaardblok te gebruiken te kalibreren, opslag, de aanrakingssondes van veelvoudige vormen te schrappen of te roepen.

 

De geschikte bouw, de besparing, het veranderen van het basiscoördinatensysteem en ander veelvoud coördineren systeem.

 

Direct betrekt het meten van de 12 soorten fundamentele geometrische punten, punt, lijn, vliegtuig, cirkel, boog, ellips, spiebaan, cilinder, kegel, gebied, afstand, hoek, punten, ring), en het automatische meten van de elementen hieronder (wanneer de punten worden verzameld, zal de software automatisch het elemententype), punt, lijn, vliegtuig, cirkel, boog, kegel, gebied beoordelen.

 

Wanneer het meten van de fundamentele geometrische elementen, behalve punt vereist meten de gebruikers om de compensatierichting te benoemen, voor andere elementen zal de software automatisch de beste compensatierichting als diameterrichting van de aanrakingssonde ontdekken, het handboek verhogen die nauwkeurigheid meten.

 

Met inbegrip van 14 types van bouw van de metende elementen en vooraf ingestelde elementen, vraag, het zoemen, compensatie, combinatie, parallel, verticaal, projectie, spiegel, symmetrie, omwenteling, raaklijn, kruising, het verdelen, statistieken.

Bekwaam voor maatregel de geometrische tolerantie.

 

Het omvatten van de krachtige fundamentele geometrische functie van de elementen grafische verwerking, het zoemen, compensatie, venstervertoning, volledig scherm, belangrijkst grafisch, hoogste plaatsstandpunt, linkerkantmening, enz., maakt het het meten resultaat gemakkelijker te leiden.

Veelvoudige types van rapporten van het het meten inbegrepen resultaat, tekstrapport, grafisch en tekstrapport, grafische tolerantierapporten, enz.

 

Alle rapporten kunnen aan output aan Word het dossier van Excel, gemakkelijk voor gebruikers om na verwerking te bereiken.

 

De software m3d-m is met de functie van de systeemcompensatie, bekwaam om de coördinaten te compenseren de plaats bepalend van fout en de verticale fout, met inbegrip van lineaire compensatie en sectiecompensatie.

 

Mm/inch omschakeling.

 

Veelvoudige taal.

Contactgegevens
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry Wong

Tel.: +8613702327661

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten