aboutus

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Unimetro Precision Machinery Co., Ltd
1 2 3
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: UNIMETRO, SUNNYOO, GDXH, BOMATEC, CHINEES, UWC
Aantal werknemers: 80~90
Jaarlijkse omzet: 5000000-6000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 40% - 50%
Ongeveer ons
Inleiding

Sinds gevestigd in 2007, heeft UNIMETRO zich bij het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van gecoördineerde metingstechnologie geconcentreerd. Wij hebben 15 technologieën van het kernoctrooi verkregen en de titel van nationale high-tech onderneming gewonnen. Tegelijkertijd, is UNIMETRO in het belangrijke niveau op het gebied van 3D samengestelde metingstechnologie geweest!

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
In 2016, opende UNIMETRO een nieuw hoofdstuk in zaken overzee. Momenteel, heeft het opstellingsverkoop en de dienstcentra in meer dan 20 landen en gebieden rond de wereld, die de diensten van uitstekende kwaliteit verlenen aan meer dan 2000 klanten in binnen- en buitenland in de meer dan 150 industrieën. UNIMETRO wordt bepaald om de vernieuwer van de industrie van de precisiemeting te worden en beschouwt de verdere verbetering van productieprecisie als levenslange opdracht!

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1
Wij hebben een groep beroeps die van de metrologiecarrière houden. Met de 10 jaar van het team professionele technische kennis en meer dan van ervaring in de visuele metingsindustrie, de 3d-cmm opsporingsindustrie en niet genormaliseerd online opsporingsgebied, voorzien wij klanten van volledige metingsoplossingen. Unimetro handhaaft samenwerking met Renishaw, externe serie, IDS, THK, Panasonic, sentech en andere bedrijven van de metingstechnologie om de productregel onophoudelijk te verrijken om gebruikers van de volledigere oplossingen van de productdienst te voorzien om aan de opsporingsvereisten op verschillende gebieden te voldoen.

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
De Unimetrometrologie niet alleen heeft kernproducten zoals beeld meetinstrument, gecoördineerde meetinstrument en contourprojector, maar ook heeft kerncomponenten van optische metrologie, zoals CMM controlemechanisme, lens, camerasysteem, raspende heerser, CMM en CMM inrichting, lichtbronsysteem, enz.
Onze klanten worden algemeen verspreid in hardware, vorm, kringsraad, elektronische componenten, plastic/rubberproducten, het stempelen delen, klokken en horloges, schakelaars, automobiele het testen hulpmiddelen, automobiele productie, touch screen het testen en andere gebieden, fles de lege het testen en andere industrieën. In kwaliteitsborging, zijn het productontwerp, de procesbeheersing en andere belangrijke verbindingen, een betrouwbare partner van vele bekende ondernemingen geworden.

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

15 20 150 2000
Kernoctrooi landen en gebieden De industrietoepassing Klantengeval
PATEHT LAY-OUT TOEPASSING COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING
Visuele Metingsmachine
Visuele Metingsmachine
Visuele Metingsmachine
Visuele Metingsmachine

Geschiedenis

Gevestigd in 2007, Unimetro begonnen van de productie van de machine van de visiemeting. Jarenlang van ervaring zijn wij aan de frontlijn van de de metrologieindustrie van China geweest en al beste middel in de industrie geïntegreerd. Tot vandaag hebben wij duizenden de machine van de visiemeting en 3D coördinatenmachines in China, en hebben de beste leveringsketen gebouwd en verkocht om te verzekeren al onze producten de mogelijke beste kwaliteit voor onze klanten bereiken.
En wij toevluchtsoord hielden onze tempo en innovatie tegen, toen wij een volledige productregel voor metrologie creeerden wij de overzee verkoop in 2012 begonnen. Met varieert van samenwerking met de fabrieken en de metrologiedeskundigen wereldwijd wij de producten volgens een internationale norm hebben verbeterd.
Unimetro maakt universele metrologie, bieden wij universele metrologieoplossing in waaier wereldwijd aan. Wij bouwen niet de beste metrologie in de wereld, maar wij begaan om de metrologie met de beste prijsprestaties te bouwen.

Dienst

Wij bieden de beste metrologieoplossing en OEM de dienst voor onze klanten aan, ook technische en commerciële steun. Het samenwerken met Unimetro is de beste ingang die voor meer ervaring van de hoogte Chinese metrologieproducten rangschikken.
Het verre online steunen, op plaatsinstallatie, technische opleiding, de metrologie raadplegende dienst is beschikbaar allen bij Unimetro. Wij hebben het professionele uitvoeren, vóór verkoop en na verkoopafdeling voor onze samenwerkers, bieden de meest professionele producten en de dienst voor onze klanten aan.
Voor meer informatie of steun tevreden om onze vertegenwoordigers of uitvoerende afdeling te contacteren.

Ons Team

Wij hebben productie, R&D, before and after de verkoopdienst, het uitvoeren en de raadplegende afdeling, verzekert onze klanten de beste ervaring van samenwerking hebben.
Unimetro heeft ook 2 takken in Hongkong, om geschikter kopend kanaal voor kopers aan te bieden. De klanten moeten slechts orde, of L/C rechtstreeks betalen naar onze de Takrekening van Hongkong verzenden, en wij zullen het uitvoeren aan klantenplaats schikken. Het vermijden van het strikte en ingewikkelde deviezenproces van China. De klanten of de handelaars zijn gemakkelijker om de ideale producten in veel kortere tijd te krijgen. Flexibeler voor handelaars om de verkoop te beheren plan en voorraad.

China Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens