aboutus
lopende band

Sinds gevestigd in 2007, heeft UNIMETRO zich bij het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van gecoördineerde metingstechnologie geconcentreerd. Wij hebben 15 technologieën van het kernoctrooi verkregen en de titel van nationale high-tech onderneming gewonnen. Tegelijkertijd, is UNIMETRO in het belangrijke niveau op het gebied van 3D samengestelde metingstechnologie geweest!

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 0
In 2016, opende UNIMETRO een nieuw hoofdstuk in zaken overzee. Momenteel, heeft het opstellingsverkoop en de dienstcentra in meer dan 20 landen en gebieden rond de wereld, die de diensten van uitstekende kwaliteit verlenen aan meer dan 2000 klanten in binnen- en buitenland in de meer dan 150 industrieën. UNIMETRO wordt bepaald om de vernieuwer van de industrie van de precisiemeting te worden en beschouwt de verdere verbetering van productieprecisie als levenslange opdracht!

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 1
Wij hebben een groep beroeps die van de metrologiecarrière houden. Met de 10 jaar van het team professionele technische kennis en meer dan van ervaring in de visuele metingsindustrie, de 3d-cmm opsporingsindustrie en niet genormaliseerd online opsporingsgebied, voorzien wij klanten van volledige metingsoplossingen. Unimetro handhaaft samenwerking met Renishaw, externe serie, IDS, THK, Panasonic, sentech en andere bedrijven van de metingstechnologie om de productregel onophoudelijk te verrijken om gebruikers van de volledigere oplossingen van de productdienst te voorzien om aan de opsporingsvereisten op verschillende gebieden te voldoen.

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 2
De Unimetrometrologie niet alleen heeft kernproducten zoals beeld meetinstrument, gecoördineerde meetinstrument en contourprojector, maar ook heeft kerncomponenten van optische metrologie, zoals CMM controlemechanisme, lens, camerasysteem, raspende heerser, CMM en CMM inrichting, lichtbronsysteem, enz.
Onze klanten worden algemeen verspreid in hardware, vorm, kringsraad, elektronische componenten, plastic/rubberproducten, het stempelen delen, klokken en horloges, schakelaars, automobiele het testen hulpmiddelen, automobiele productie, touch screen het testen en andere gebieden, fles de lege het testen en andere industrieën. In kwaliteitsborging, zijn het productontwerp, de procesbeheersing en andere belangrijke verbindingen, een betrouwbare partner van vele bekende ondernemingen geworden.

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 3

15 20 150 2000
Kernoctrooi landen en gebieden De industrietoepassing Klantengeval
PATEHT LAY-OUT TOEPASSING COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING
Visuele Metingsmachine
Visuele Metingsmachine
Visuele Metingsmachine
Visuele Metingsmachine

OEM / ODM

UNIMETRO is beschikbaar voor OEM de dienst voor onze verdelers.
Dank aan het professionele technische team van UNIMETRO, zijn wij geschikt voor variëren ook soorten speciale het meten oplossing of de apparatenontwikkeling, gelieve te raadplegen aan onze ingenieur als u dergelijk soort vereiste hebt.

R & D

Wij hebben sterk R&D-Ministerie van mechanisch, elektronika en software. Wij houden vernieuwend om aan het marktvereiste te voldoen. De Unimetro-producten houden altijd bevorderend concurrerender om te zijn. Ook is de R&D-afdeling de basis van OEM en ODM, staat ons toe om niet alleen standaardmetrologieproducten, maar ook het meten van lijn, automatisering of aangepaste machines aan te bieden.
Als u om het even welke steun in technische kwesties nodig hebt, te contacteren gelieve enkel onze te raadplegen de dienstafdeling.

Contactgegevens