Thuis Productende machine van de visiemeting

het 2D 3D Geautomatiseerde Metende van de Systemenmotie/Verlichting Certificaat van Controlemechanismece

het 2D 3D Geautomatiseerde Metende van de Systemenmotie/Verlichting Certificaat van Controlemechanismece

  • 2D 3D Automated Measuring Systems Motion / Illumination Controller CE Certificate
  • 2D 3D Automated Measuring Systems Motion / Illumination Controller CE Certificate
  • 2D 3D Automated Measuring Systems Motion / Illumination Controller CE Certificate
 • 2D 3D Automated Measuring Systems Motion / Illumination Controller CE Certificate

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: UWC
  Certificering: CE
  Modelnummer: UWC 4000i

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Verpakking Details: paper box
  Levertijd: 2 werkdagen
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 100 per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Dimensie: 255 * 118 * 53 (mm) Mededeling: Geïsoleerd USB of ethernet (facultatief)
  As van het lineaire Schaal tellen: as 3 XYZ-as controlerende wijze: Impuls + richting RS422
  De resolutie van de impulsfrequentie: 0.001Hz De schakelaar van de softwaregrens: Beschikbaar

   

  2D 3D Automatisch van de de Machinemotie en Verlichting van de Visiemeting Controlemechanisme

   

  Inleiding

   

  UWC-4000i is een onafhankelijk controlemechanisme die de tweede generatie geavanceerde UWC technologie gebruiken. Het is een specialistencontrolemechanisme voor CNC video metende machine en coördinaten die machine meten. UWC-4000i wordt ingebed met de controle van de 4 asmotie, 3 as het lineaire omvormer tellen, 10 eindverlichtingscontrole, bedieningshendelgegevens die verwerkingskaart en sondefunctie verzamelen, die oplossing een van SIC (Systeem voor het geval dat) aanbieden voor high-end CNC VMM en algemene CNC CMM.

   

  Het werk Principe

   

  het 2D 3D Geautomatiseerde Metende van de Systemenmotie/Verlichting Certificaat van Controlemechanismece

   

  Eigenschappen

   

  1. De volledige dicht-lijncontrole in de hardwarefase (PID het protocol van de dicht-lijncontrole met Snelheidsvoer vooruit en dood-bandcontrole, verfrist frequentie van servo is 2.5KHz), aanpassen het in real time van de motor t/min die op de lineaire omvormerpositie wordt gebaseerd koppelt, terug om het voltooide plaatsbepalingsproces te verzekeren wanneer de motie planning beëindigt (binnen de benoemde plaatsbepalingsnauwkeurigheid). Een éénmalige snelle plaatsbepaling wordt beloofd met al soort transmissiestructuur, en efficiënter wanneer de starheid hoger is. Dit optimaliseert tijdrovend en bereikt veel hoog rendement.

   

  2. De veelvoudige transmissiestructuur wordt gesteund, zoals lineaire aandrijving, balschroef, synchrone riem, multi-polar riem, draadkabel en staalriem, enz. De snelheidskromme wordt gepland door hoog-ordefunctie, die de stabiliteit verzekert. (De Transmissiestructuur met hoge weerslag zoals tandwieloverbrenging wordt niet gesteund)

   

  3. 3 asmotoren t/min gebruikt richting + Impuls het aanpassen wijze, die de ongeldige afwijking van de analoge voltagecontrole elimineren. De machine is in volledige statische status wanneer de software het beeld vangt, die de abbefout verminderen die door enige eind wordt veroorzaakt van het transmissieapparaat te drijven, verzekert de het meten nauwkeurigheid.

   

  4. 10 verbindt de eind 3200 niveaus regelbare constante huidige controle direct met leiden, 8 wordt terminal gebruikt voor oppervlaktelicht, 1 voor het contourlicht en 1 voor het coaxiale licht. Het is de beste vervanging voor het normale verlichtingscontrolemechanisme die groot en onstabiel is. Als meer sectie van oppervlaktelicht is verwijzing naar het verlichtingshandboek gelieve nodig maken.

   

  5. UWC-4000i wordt ingebed met directe bedieningshendelinterface, die de situatie van de gegevensbekleding van de traditionele USB-bedieningshendel elimineert, en verbetert de verrichtingsprestaties van de programmering, het enige stuk meten en de sonde die proces meten. Sondeer het automatische zoeken, koppelt de auto terug, elimineert de fout die functie beschermen het het verpletteren risico, en vermindert moeilijkheid van de PC-software programmering.

   

  6. Er is geen PCB binnen de compatibele bedieningshendel van UWC4000i maar slechts wordt weinig bedrading vereist. Zo kunnen de gebruikers de verschijning en de stijl ontwerpen. Wij zullen belangrijkste schematisch en de parameters van de componenten aanbieden. De van de noodsituatieschakelaar en snelheid het aanpassen knop wordt ingebed.

   

  7. UWC-4000i gebruikt slechts één enkele USB-kabel om PC aan te sluiten, en geen behoefte aan de PCI-groef. Dit maakt de bedrading gemakkelijker en slim, en verhoogt de stabiliteit.

   

  8. MOF-functie (Maatregel on the fly), vangend het beeld tijdens het stadium bewegende proces, dat veel de tijdrovende van het het meten proces, en verhogingsefficiency vermindert.

   

  9. De ascontrole gebruikt richting + de motiecontrolewijze van de impulsoutput, RS422-niveauoutput, bekwaam om te verbinden met varieert signaal van gelijkstroom servo/AC servo/intelligente motoren (SLIMME motoren, Coolmuscle-motoren van UWC). Het is geschikt want de motoren met codeur of stapmotoren terugkoppelen.

   

  10. Al API functie steunt de multi-lijnen programmerend, de het uitvoeren tijd want één enkele API functie 3.2-3.8ms is.

   

  11. De motiecontrole programmering beschouwt als de 2D/3D metende eigenschappen en als de gebruiker die werkend, gebruikersvriendelijke programmering en verrichting interface aanbieden.

   

  12. UWC4000i-r en UWC4000i-S is facultatief voor 3 as het lineaire omvormer tellen. De schakelaars zijn direct compatibel aan alle gemeenschappelijke merken van lineaire single-ended omvormers, steunen en signaal van de verschil het vierkante golf.

   

  Toepassing

   

  Het 4000i-controlemechanisme was op een CNC automatische machine van de visiemeting van toepassing. 

   

  het 2D 3D Geautomatiseerde Metende van de Systemenmotie/Verlichting Certificaat van Controlemechanismece  het 2D 3D Geautomatiseerde Metende van de Systemenmotie/Verlichting Certificaat van Controlemechanismece

   

  Specificatie

   

  Nr. Specificatie UWC4000i-V1.5
  1 Het meten van softwareverenigbaarheid Hoogtepunt compatibel aan V1.4
  2 voeding DC24V@2A-input, output DC12V@2A (leveringsccd macht)
  3 Afmeting 255 * 118 * 53 (mm)
  4 Mededeling Geïsoleerd USB of ethernet (facultatief)
  5 het beleid van de dicht-lijncontrole PID+VFF+ dode band
  6 Servo verfris frequentie 2.5KHz
  7 De anti-mechanische schok, snelheid optimaliseert SLIMME wijze
  8 As van het lineaire omvormer tellen 3
  9 Basisbesturingselementas 4
  10 As het besteden Bekwaam om 3 as pulse+direction toe te voegen
  11 XYZ-as controlerende wijze Impuls + richting RS422
  12 Gesteund motorentype van XYZ as (met externe motorbestuurder) Step/AC koppelen servo/lineaire servo/DC servo met codeur terug
  13 U de wijze A van de ascontrole RS232 verbindt met de autozoomlens van Pomeas
  14 U de wijze B van de ascontrole de bestuurder van de 2 fasenstap wordt ingebed, wat de autozoomlens met stapmotoren steunen, enige/duogrenzen wordt gesteund.
  15 Snelheidskromme planning Ladder/S type
  16 Interpolatie Multias lineaire interpolatie, de interpolatie van de 2 asboog, 3 asinterpolatie
  17 Max. Impulsfrequentie 5MHz
  18 De resolutie van de impulsfrequentie 0.001Hz
  19 Snelheid het aanpassen niveau 1.000.000.000
  20 Analoge voltagecontrole -
  21 Lineaire omvormer tellende frequentie 6MHz/(de Fase van A of B-)
  22 De lineaire definitie van het omvormersignaal

  R of S voor facultatief (R: 12345, S: 26789)

   

  23 Sonde die hardware meten De interfacekring van de aanrakingssonde
  24 De verwerkingskring van de sondefout Beschikbare, autoreparatie van sonde het nonhoming
  25 Compatibele sonde Renishaw/Tesa al de aanrakingssonde van de reekstrekker
  26 De module van de sondeverwerking De klink van de sondehoge snelheid, van het de aanrakingspunt van de bedieningshendelcontrole de autopauze en autoterugtocht, auto het ontdekken puntwijze
  27 Bedieningshendelsignaal die ingebedde kaart verzamelen 12 beetjeresolutie, analoge het voltageinput van 0-5V, 3 drukknop en 3 leiden, inbegrepen de schakelaar van het noodsituatieeinde, snelheid het aanpassen knop met inbegrip van (wederzijds - exclusief gebruikt met 3#-knoop)
  28 De ingebedde kaart van de verlichtingscontrole het licht van de 8 sectieoppervlakte + bodemlicht + coaxiaal licht, 0-200 niveausoftware het aanpassen
  29 De plaatsende functie van de verlichtingsrang

  16 niveauhardware het aanpassen in de parameter plaatsende basis op het helderheidsvereiste

   

  30 het vermogen van de contour lichte controle/LEIDENE bankcontrole Max. 420mA, pasvorm voor het grootste deel van de grote reismachine
  31 De externe ingewikkelde interface van de typeverlichting Bekwaam om met 5 ringen programmeerbare licht van de 8 sectie het enige kleur te verbinden, of 5 ringen 8 sectie 4 kleuren programmeerbaar licht, opgeheven/draaibaar licht
  32 Algemene I/O interface 8 sectie geïsoleerde input, output 5 (ULN2803-compatibel systeem)
  33 Systeemklok Jaar-maand-dag-uur-miniem-ten tweede, kan niet worden gewijzigd
  34 Ingebouwde programmatuurverbetering Klantenverbetering bij plaats, het aanbieden van snelle oplossing en het technische bijwerken.
  35 Sondeschakelaar 9 speld D-KOPIE gemakkelijker voor bedrading en stabielere schakelaar,
  36 Bedieningshendelschakelaar OTP6, OTP7, HC3 (multi-Sleutelsbedieningshendel)
  37 Bedieningshendelgegevens - verwerking Het controlemechanisme verwerkt intern de van de bedieningshendelgegevens en motie controle, wederzijds met de andere wijze van de motiecontrole, bedieningshendelsonde het raken met autoeinde en autoterugtocht
  38 Extern noodsituatieeinde De besturingselementen Opdrachtknop van het noodsituatieeinde de motorvoeding
  39 Snelheidskromme planning Ladder/s-type
  40 De schakelaar van de softwaregrens Beschikbaar
  41 Het punt van de softwarevertraging Beschikbaar
  42 Het benoemde afstand remmen Beschikbaar
  43 Gesteunde het zuiveren software V4.0 versie of hierboven (Auto ontdekkende en plaatsende parameter)

  Contactgegevens
  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

  Contactpersoon: Mr. Henry Wong

  Tel.: +8613702327661

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten