products

500mm/S semi Autoheliumtype 3D CMM Machine

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: UNIMETRO
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Helium
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Discussible
Verpakking Details: Houten geval
Levertijd: 3~5 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 40
Gedetailleerde informatie
Productnaam: CMM Gecoördineerde Metende machine Materiaal: Marmeren basis
Meetbereik: 600*600*600mm Overralldiamension: 1350*1580*2680
Machine gewicht: 1950KG MPEe: ≤ 1,8+L/300 (μm)
MPEp: ≤ 2,5μm Schaal resolutie: 0,5um
Hoog licht:

Heliumtype 3D CMM Machine

,

Semi Auto 3D CMM Machine

,

500mm/S 3D Gecoördineerde Metende Machine


Productomschrijving

 

Helium Type 600*600*600mm Hoge Precisie CMM Machine Se-Mi Auto 3D Coördinaten Meetmachine

 

 

Beschrijving

"Helium" wordt gekenmerkt door de hoogste precisiemachine die UNIMETRO volledig is ontwikkeld en ontworpen.Elk onderdeel wordt strikt geselecteerd tijdens de productieperiode en zorgt ervoor dat alle onderdelen perfect en correct zijn aangesloten tijdens de montageperiode.De acceptatie van meetmachines vindt plaats volgens ISO 10360-2.Daarbij worden twee gestandaardiseerde acceptatieprocedures gehanteerd.Alle meetmachines worden gemeten met een ultraprecisie laser.Daarna wordt een normconforme test uitgevoerd met DKD-gecertificeerde massieve maten zoals eindmaten, kogelplaten, enz.Daarom is de machine die klanten eindelijk gebruiken echt van hoge kwaliteit, hoge precisie en Duitse technologie.

 

 

TECHNISCHE PARAMETERS

 

Meetgebied Algemene afmeting: Maximaal gewicht onderdeel
X=610mm, Y=610mm, Z=610mm 1350 X 1580 X 2680 mm 1000kg
Machine gewicht MPEE MPEp
1950kg ≤ 1,8+L/300 (μm) ≤ 2,5μm
Schaal resolutie Maximale 3D-snelheid Maximale 3D-versnelling
0,5um 500 mm/s 900 mm/s

 

 

VOORDELEN

 

Hoge herhaalbaarheid: herhaalbaarheid in één richting 1μm
Patent dubbele passieve trillingsdemping:
CMM wordt het meest gebruikt in het bedrijf en in de buurt van de andere machines en vrachtwagens.De trilling beïnvloedt de precisie van CMM.Een speciale fundering maken is een oplossing, maar dit zal kosten en moeite kosten.Onze CMM heeft de patentondersteuning met dubbele passieve trillingsdemping, direct geïntegreerd in het machineframe.De machine kan dus op geschikte wijze dicht bij de productie worden geplaatst.In de meeste gevallen is de speciale basis voor deze CMM niet nodig.

Hoge kwaliteit granieten werktafel:
Werktafel is de ondersteuning van alle CMM's, de kwaliteit ervan is belangrijk voor de prestaties!Onze CMM is gemaakt met een hoge precisie, zware en stabiele natuurlijke granieten werktafel van "Mount TAI";dit kan trillingsdemping ondersteunen en de prestaties van CMM verbeteren.

Ingesloten hulplijnen in alle assen:
De omgeving van de CMM heeft strenge eisen, maar sommige verschillen, zoals de temperatuur en stof, zijn mogelijk in de meetkamer.Standaard zijn al onze CNC-machines voorzien van meegeleverde geleidingen.Dit beschermt de geleidingsbanen tegen beschadiging, vuil en directe thermische invloeden.Dit kan externe stof- en temperatuurveranderingen voorkomen.Het is belangrijk voor gebruik in een stoffige omgeving.

Wrijving "automatisch corrigerende" transmissie:
Onze CMM maakt gebruik van wrijvingstransmissie en heeft het "automatische rectificerende" systeem in alle assen.Het transmissiesysteem met behulp van een "vaste + micro-ophanging" -structuur om ervoor te zorgen dat de transmissie parallel loopt met de geleidingsweg.Dat maakt de meetmachine grotendeels onderhoudsvrij.

Geïmporteerde belangrijke onderdelen:
De belangrijkste onderdelen zijn het belangrijkst voor de stal van de machine.Alleen met het beste ontwerp en de beste kwaliteit van de belangrijkste onderdelen kan CMM lange tijd stabiel blijven.Alle belangrijke onderdelen zijn bekende merken (servomotor, transmissiesysteem, pneumatisch systeem enz.).Dit kan de beste precisie en levensduur van de CMM opleveren.

RENISHAW optische schaal:
Optische schaal is een van de belangrijkste onderdelen voor CMM;RENISHAW is de beste vlag op het gebied van CMM-onderdelen.Het heeft de beste producten en de beste servicereputatie!Onze CMM gebruikt altijd een RENISHAW optische weegschaal met hoge nauwkeurigheid.Resolutie is 0,05 um.

Luchtgelagerde omlijsting aan alle 4 zijden:
Luchtgelagerde geleiding met 4 zijden omgeven structuur!Dit is het symbool van stal en kwaliteit!In onze CMM heeft elke as veel luchtdrukregelaars in verschillende richtingen en pneumatische lagers, ringvormig pneumatisch lagerontwerp garandeert instrumenten die stabiel zijn tijdens het bewegen.

Kleine gaten technologie:
Luchtverbruik: 150NL/Min.Technologie met kleine gaten, dit maakt een condensaatzone tussen luchtlager en geleidingsweg.Het kan de kleine warmte van de bewegingswrijving compenseren!Deze technologie verbetert de thermische stabiliteit van de CMM en behoudt de precisiestabiliteit op lange termijn.

SOFTWARE

Rationeel-DMISRational - DMIS is een nieuw ontwikkeld grootschalig geïntegreerd 3D meetsoftwarepakket.Naast de ontwikkeling en het ontwerp van studiosoftware, die rekening houdt met de eisen van beginners voor het gemakkelijk leren en gebruiken van de software en de functionele eisen van gebruikers op hoog niveau voor de software, is het nog belangrijker, het is een model geworden voor CMM standaardisatie van meetsoftware.Rational DMIS-programma's zijn ontworpen met de volledige en native DMIS-kernel tot versie 5.0 van DMIS, die totaal verschilt van de zogenaamde "ondersteunings-DMIS" (de kernel is geen DMIS).Zoals we allemaal weten, is DMIS een ISO-standaard geworden (ISO 22093:2003)

500mm/S semi Autoheliumtype 3D CMM Machine 0

 

 

SONDE FUNCTIE:

Sondekop: MH20i handmatige kop van RENISHAW
Herhaalbaarheid van positie Positioneringsstappen Roterende as
+0,5 m 15° +180°
0°- 90° 140mm 10-40℃
1950kg ≤ 1,8+L/300 (μm) ≤ 2,5μm
Sonde: TP20 SF-module; M2-sondeassemblage
Nummer Naam Specificaties: aantal
A-5004-7585 Verlengstuk voor sonde: 10 mm 2
A-5004-7586 Verlengstuk voor sonde: 20 mm 1
A-5000-7806 Kogelsonde Φ1×10mm 1
A-5000-3603 Kogelsonde (1×20 mm) 2
A-5000-3604 Kogelsonde Φ1×10mm 2
A-5000-4161 Kogelsonde (1×20 mm) 1
A-5000-2285 Kogelsonde Φ1×50mm 1
  Steeksleutel:   2
Totaal: 8 Typ:   12st

 

 

bedrijfsinformatie

Visual Measurement Machine
Visual Measurement Machine
Visual Measurement Machine
Visual Measurement Machine

Onze klant en agent:

Visual Measurement Machine
Visual Measurement Machine
FAQ
Visual Measurement MachineQ1: Bent u een fabriek of handelsonderneming?
Visual Measurement MachineA1: Wij zijn een fabriek en geven u het snelste antwoord binnen 24 uur.
Visual Measurement MachineVraag 2: Waar is uw bedrijf voornamelijk in?
Visual Measurement MachineA2: We zijn voornamelijk de meetmachine van de productievisie, de coördinaatmeetmachine, CMM & VMM fixturesetc.
Visual Measurement MachineQ3: Hoe de juiste specificatie kiezen?
Visual Measurement MachineA3: Zolang u ons de variëteit en grootte van het te meten product vertelt, zal ons professionele team u adviseren over een meetinstrument met geschikte specificaties.
Visual Measurement MachineVraag 4: Accepteert u service op maat?
Visual Measurement MachineA4: Zeker weten!We kunnen niet alleen typische machines leveren, maar ook machines die zijn aangepast aan de behoeften van de klant.
Visual Measurement MachineQ5: Wat is uw garantieperiode?
Visual Measurement MachineA5: Onze productgarantieperiode is 1 jaar.Onze productkwaliteit is zeer stabiel, en we hebben:
veel verbeterd op sommige breekbare onderdelen.U kunt zeker zijn van onze productkwaliteit.

Contactgegevens
Henry Wong

Telefoonnummer : 0086 137 0232 7661

WhatsApp : +8613702327661